Coronavirus en jouw afspraak bij het consultatiebureau

Baby

Vanaf 1 september wordt het inloopspreekuur in Zierikzee weer opgestart. Ouders/verzorgers worden verzocht om met maximaal 1 persoon met jouw kind mee te komen naar het consultatiebureau en de anderhalve meter in acht te nemen.

Het inloopspreekuur in de gemeente Schouwen-Duiveland wordt vanaf 1 september in Zierikzee weer opgestart. Je kunt jouw kindje tijdens het inloopspreekuur komen meten en wegen zonder afspraak. Het inloopspreekuur is iedere maandag van 15.00 tot 16.00 uur.

Medewerkers van GGD Zeeland besteden extra aandacht aan de hygiënerichtlijn voor de jeugdgezondheidszorg die altijd van toepassing is. Ook schudden zij geen handen om mogelijke verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Ze proberen te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de wachtkamer zijn, waardoor het mogelijk is dat je gevraagd kan worden om te wachten in een andere ruimte.

Heb je meer vragen over het Coronavirus COVID-19 en je afspraak bij de Jeugdgezondheidszorg? Lees dan verder op de website van GGD Zeeland.