Stapavond voor ouders

stapavond

Vrijdag 2 november 2018 wordt er weer een stapavond voor ouders georganiseerd. Deze avond vindt plaats in twee van dé feestplaatsen van Schouwen-Duiveland voor de jongeren in Bruinisse, namelijk in Jeugd-Sociëteit De Pul en het  't Durps'uus de Vanger.

Tijdens deze avond hebben ouders de kans om te zien waar de jeugd van Schouwen-Duiveland gaat stappen en/of activiteiten beleven. Tijdens deze, vooral ook gezellige avond, is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met professionals en deskundigen zoals politie, Indigo preventie, jeugdbestuur van Jeugd-Sociëteit De Pul, GGD (puberbrein), bureau Halt.

Wat gebeurt er op zo’n avond? Welke partydrugs zijn populair? Wat is het alcoholbeleid? ID fraude? Seksualiteit? Al deze onderdelen en meer komen voorbij. De inloop begint om 18.45 uur in 't Durps'uus de Vanger te Bruinisse. Om 19.00 uur start het programma waarin de deelnemers twee verschillende locaties gaan bezoeken in Bruinisse, met in iedere locatie professionals of deskundigen. De avond wordt om 22.00 uur afgesloten. Er is dan nog de mogelijkheid om na te praten of om in gesprek te gaan met elkaar.

Aanmelden kan via deze link.

Aanmelden

* = verplichte velden